menusearch
khabar24.ir

تاثیر میوه‌ها بر بیماری سرطان

جستجو
جستجو
۱۴۰۳/۱۰/۸ شنبه
(1)
(0)
تاثیر میوه‌ها بر بیماری سرطان
تاثیر میوه‌ها بر بیماری سرطان

به گزارش خبر۲۴ به نقل از مجله پزشکی : افرادی که در سن رشد میوه بیشتری می‌خوردند (حدود سه وعده در روز)، در مقایسه با افرادی که میوه کمتری مصرف می‌کردند (حدود ۰.۵ وعده در روز)، ۲۵ درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به سرطان پستان قرار داشتند.⁠

◽️طی یک تحقیق رابطه معکوس مصرف میوه و خطر ابتلا به سرطان‌های دستگاه گوارش از جمله سرطان روده بزرگ و سرطان ریه ثابت شده است. مصرف بیشتر میوه با کاهش احتمال ابتلا به این سرطان‌ها همراه است.⁠

 

◽️میوه‌ها سرشار از فیبر خوراکی هستند که سلامت روده را تقویت می‌کند. تحقیقات نشان داده‌اند که افزایش مصرف فیبر در سن رشد خطر ابتلا به سرطان سینه را کاهش می‌دهد. میوه‌ها همچنین حاوی مقدار زیادی ترکیبات آنتی‌اکسیدانی گیاهی هستند که از دی‌ان‌ای در برابر آسیب اکسایشی محافظت می‌کنند.