menusearch
khabar24.ir

۲۵۰ میلیون هکتار از تالاب‌های جهان در کنوانسیون رامسر به ثبت رسیده است

جستجو
جستجو
۱۴۰۳/۱۱/۱۳ شنبه
(1)
(0)
۲۵۰ میلیون هکتار از تالاب‌های جهان در کنوانسیون رامسر به ثبت رسیده است
۲۵۰ میلیون هکتار از تالاب‌های جهان در کنوانسیون رامسر به ثبت رسیده است

احمدرضا لاهیجان‌زاده، معاون محیط زیست دریایی و تالاب‌های سازمان حفاظت محیط زیست عنوان کرد : از نظر مساحت در حدود ۲۵۰ میلیون هکتار از اراضی تالاب‌های دنیا در کنوانسیون رامسر ثبت شدند که بزرگ‌ترین پهنه محیط‌زیستی دنیا به حساب می‌آید و این امر برای کشورهای دنیا و سازمان‌ملل بسیار مهم است که یک عرصه بسیار بزرگ از زیستگاه‌های ارزشمند دنیا در یکجا تجمع کردند تا در ذیل یک کنوانسیون برای‌شان تصمیم‌گیری صورت بگیرد.

 

🔹اولین معاهده بین‌المللی در جهت حفظ محیط‌زیست، معاهده حفاظت از تالاب‌ها و پرنده‌های مهاجر بود که در سال ۱۳۴۹ در شهر رامسر به تصویب تعدادی از کشورهای دنیا رسید.

 

🔹بعد از مدتی به دلیل آنکه این مصوبه در شهر رامسر به امضا رسید، در دنیا به کنوانسیون رامسر مشهور شد. نکته دوم آنکه اولین معاهده محیط‌زیستی در کشور ایران به تصویب رسید و سومین نکته آنکه بعد از چند سال، کشورهای زیادی به سرعت به این معاهده پیوسته و الان تعداد اعضای آن به بالای ۱۸۰ کشور رسید که بسیار حائز اهمیت است.