menusearch
خبر 24

سرمایه‌گذاری ۷.۹ میلیارد دلاری مایکروسافت در صنعت هوش مصنوعی امارات

جستجو
جستجو
۱۴۰۴/۸/۱۵ پنجشنبه
(0)
(0)
سرمایه‌گذاری ۷.۹ میلیارد دلاری مایکروسافت در صنعت هوش مصنوعی امارات
سرمایه‌گذاری ۷.۹ میلیارد دلاری مایکروسافت در صنعت هوش مصنوعی امارات

برد اسمیت از مایکروسافت، اعلام کرده که این شرکت از سال ۲۰۲۳ تاکنون ۷.۳ میلیارد دلار در این کشور هزینه کرده و برنامه دارد تا پایان ۲۰۲۹، مبلغی معادل ۷.۹ میلیارد دلار دیگر نیز صرف کند.

🔹این خبر باعث شد سهام انویدیا، تولیدکننده چیپ‌های آمریکایی، ۲.۶ درصد افزایش یابد، چرا که سرمایه‌گذاری گسترده مایکروسافت در هوش مصنوعی به‌معنای خرید تراشه‌های بیشتر است.

🔹اسمیت در یک پست وبلاگی که در جریان سفرش به ابوظبی منتشر کرده، نوشت: «این پول در امارات جمع‌آوری نشده است، بلکه در امارات هزینه می‌شود.» او افزود که این سرمایه‌گذاری‌ها با حمایت دولت‌های آمریکا و امارات انجام شده و شامل همکاری با شرکت G۴۲ است.

🔹تقریباً دوسوم بودجه صرف ساخت مرکز داده‌های ابری و هوش مصنوعی در امارات خواهد شد و یک‌سوم دیگر به هزینه‌های عملیاتی محلی اختصاص می‌یابد. 

 share network
سایت ساز و فروشگاه ساز یوتاب