menusearch
خبر 24

گواهی انحصار وراثت از اول مرداد به صورت الکترونیکی صادر می‌شود

جستجو
جستجو
۱۴۰۴/۴/۲۹ يكشنبه
(0)
(0)
گواهی انحصار وراثت از اول مرداد به صورت الکترونیکی صادر می‌شود
گواهی انحصار وراثت از اول مرداد به صورت الکترونیکی صادر می‌شود

 هاشم کارگر رئیس سازمان ثبت احوال از آمادگی این سازمان برای صدور الکترونیک گواهی انحصار وراثت از هفته اول مرداد خبر داد.

  به استناد بند(ث) ماده(۱۱۳) قانون برنامه پنج ساله هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران، وظیفه صدور الکترونیک گواهی انحصار وراثت بر عهده سازمان ثبت احوال کشور قرار گرفته است.

 

🔹 هاشم کارگر معاون وزیر کشور و رئیس سازمان ثبت احوال گفته است: این سازمان با ایجاد سامانه‌ها و زیرساخت‌های لازم و همچنین اجرای پروژه سببی و نسبی و تکمیل اطلاعات افراد در پایگاه سازمان ثبت احوال کشور و برگزاری جلسات مستمر و تبادل اطلاعات با دستگاههای ذیربط شرایط لازم برای اجرای این طرح را فراهم کرده است.

 

🔹 گواهی الکترونیک انحصار وراثت به صورت برخط، ظرف ۲۰ روز پس از ثبت واقعه فوت و بدون نیاز به درخواست افراد، بر اساس داده‌ها و اطلاعات موجود در پایگاه سازمان ثبت احوال کشور و آرای قطعی دادگاه تنظیم، و به وراث قانونی و ذینفعانی ابلاغ می‌شود.

طراحی توسط سایت ساز خبری